Make-up voor iedere gelegenheid

Bij PURE hair & make-up te Utrecht houden wij van het hele plaatje. Dus als er een bijzondere gelegenheid is laat je niet alleen je haar doen door een proffesional, maar ook je make-up!

Al onze visagisten zijn professionals en altijd op de hoogte van nieuwe trends. Behalve make-up aanbrengen kun je ook bij ons langskomen voor een make-up advies en uitleg, want we delen onze kennis graag!

Kom dus gezellig eens langs om de fijne sfeer aan de Veilinghaven te proeven. En de Jaarbeurs is om de hoek, dus een bezoek kan gemakkelijk worden gecombineerd!

Bruid make-up

Wat is de perfecte make-up voor je trouwdag? Wij denken dat het allerbelangrijkste is dat je op je bruiloft er vooral moet uitzien als jezelf. Kleuren die dicht bij jezelf liggen en een make-up die er voor zorgt dat het mooie van jou wordt benadrukt en verfijnd. Wij adviseren frisse en lichte tinten waardoor je make-up in daglicht je natuurlijke schoonheid accentueerd. En die zelfde tinten zorgen dat de foto’s beter uitkomen, omdat we ook rekening houden met een flots van een fotocamera.

Proef make-up

Wij adviseren altijd een proef make-up. Ja dit is een extra kostenpost, maar het zorgt ervoor dat je op de dag van bruiloft geen zorgen hoeft te maken over je make-up. En dat is toch heel wat waard? Kom ruim voor je bruiloft en neem wat foto’s mee van make-up die je mooi vind.

Alvast een fijne dag!
Pure Outside & Pure Inside

Mogelijkheden

Proef make-up

Omdat je van te voren wilt weten hoe je eruit komt te zien. Voor je bruilogt bijvoorbeeld.

Bruid make-up

Laat onze visagisten je make-up aanbrengen om de hele dag te kunnen stralen.

Make-up advies

Voor als je niet op precies weet hoe je make-up moet aanbrengen of juist meer wilt weten

Wimpers verven

Geen zin meer om dagelijks met mascara aan de gang te gaan? Dan is het verven van je wimpers ideaal.

Adres

Veilinghavenkade 1
3521 AT Utrecht

Openingstijden

Alleen op afspraak